Reunió online informativa Festival RITMIKS: 5 de juliol a les 10h 

El divendres 5 de juliol a les 10h hi haurà una reunió informativa online per explicar amb més detall el Festival RITMIKS i per resoldre dubtes que puguin sorgir a totes les escoles associades a l’ACEM. 
 
Com ja us hem explicat ja està obert el termini d’inscripcions al RIMIKS, el Festival de Joves Músics Europeus que es celebrarà a Catalunya del 29 de maig al 1 de juny del 2025 i que organitzarà l’ACEM. 
 
Hi podran participar agrupacions musicals d’escoles de música  formades per joves d’entre 12 i 25 anys de diferents països d’Europa que siguin membres de l’EMU
El 1998 Barcelona va acollir aquest mateix festival i el 2025 volem que sigui amb un format més descentralitzat. En aquesta edició contem amb gairebé 50 poblacions implicades i esperem acollir uns 8.000 participants. 
 
Podeu descarregar el dossier especial per a socis ACEM amb informació sobre el format del RITMIKS, el programa, les poblacions implicades, les modalitats de participació i les tarifes
 
RITMIKS serà un esdeveniment únic i una gran oportunitat d’intercanvi amb músics de fora del territori que no us podeu deixar escapar. Esperem que us agradi la proposta i que entre tots fem un gran festival! 
 
Les inscripcions es fan a través de la plataformawww.ritmiks.cati estan obertes fins el 30 de setembre. 
 
 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , ,