Direcció coral amb el Cor de la Catedral de Berlín

Professors: Kai-Uwe Jirka i Judith Kamphues
Data: 26 i 27 de juliol de 2013
Horari: Divendres 26 de 10h a 13.30h i de 16h a 19h + possibilitat d’assistència al concert. Dissabte 27 de 10h a 13.30h i de 16h a 19h
LlocEscola Municipal de Música de Torroella de Montgrí
Duració: 13 hores
Preu: 60€ (socis ACEM i alumnes ESMUC) / 110€ (no socis)

Descripció del curs

Durant dos dies es treballarà l’educació de la veu i les practiques vocals, tan grupal com individuals, amb l’assistència del cor del Cor de la Catedral de Berlín (Staats-und Domchor Berlin), un dels cors de veus blanques més coneguts d’Alemanya i la institució musical més antiga de Berlín que actualment està sota la direcció de Kai-Uwe Jirka.

Els participants tindran l’oportunitat de fer pràctiques de direcció coral amb el mateix Cor de la catedral de Berlín. A més, el divendres 26 a la tarda, de 5 a 7 els assistents al curs podran presenciar l’assaig general del cor i posteriorment, entrar gratuïtament al concert que aquesta agrupació fa a les 22h dins del marc del Festival de Torroella de Montgrí.

Els formadors: Kai-Uwe Jirka i Judith Kamphues
Kai-Uwe Jirka és professor de direcció coral de la Universitat de les Arts de Berlín i director del Cor de la catedral de Berlín (Staats- und Domchor Berlin). Kai-Uwe Jirka va completar els seus estudis de música sacra i direcció orquestral a la Universitat de Música i Teatre de Hannover. Ha treballat amb formacions vocals com el Cor de la Filharmònica de Berlín i el Cor de la Ràdio de Berlín, i també amb formacions instrumentals com l’Orquestra Estatal de la Baixa Saxònia o la Simfònica de Berlín. Kai-Uwe Jirka és, a més, director musical de la Sing-Akademien de Berlín i cofundador de Benevoli, una xarxa per a joves talents.

 

 
Categories: Cursos, cursos 2013, Cursos 2013