La zona 6 de l’ACEM estrena la 6a cantata infantil SuperD a Vacarisses

El diumenge 23 de març a Sala Gran de La Fàbrica de Vacarisses es celebrarà “SuperD “una cantata on hi participaran un total de 830 nens i nenes d’entre 3 i 8 anys de 19 escoles de música de diferents punts de la Catalunya central (zona 6)

Com en les altres edicions el creador del conte i les il·lustracions que l’acompanyen és el Manel Justícia. Pel que fa a la música l’ha escrit en Xavi Guitó, pianista del cantautor Roger Mas i professor de piano a Puig-Reig amb una llarga trajectòria com a compositor de cantates per a infants.

Degut al gran nombre de nens participants ha calgut programar tres sessions per poder garantir l’aforament: una a les 11’15, una altra a les 13’30 i l’altra a les 17’15h dela tarda. L’aforament per cada sessió és de 800 persones de públic, havent-se esgotat ja les entrades del la tercera sessió.

Enguany s’ha editat un tercer conte per a nens d’Educació Infantil i de Cicle Inicial de Primària i per tant amb lletra de pal i lletra lligada, amb moltes il·lustracions a tot color i amb el CD de les músiques de la cantata.


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , ,