Publicada una borsa de treball en especialitat de piano a l’Escola Municipal de Música de Callús

Ha sortit publicada la convocatòria per a la borsa de treball en especialitat de piano a l’Escola Municipal de Música de Callús. L’objectiu d’aquesta borsa és cobrir una baixa per maternitat. Si no hi ha cap imprevist mèdic abans es preveu que sigui de gener a juny. Us especifiquem a continuació les tasques que comporta i els horaris:
 
1. Classes: piano individual (alumnes de iniciació, grau elemental i fins a 2n de grau mitjà) –  classes de llenguatge musical de grau elemental – una classe de cor infantil (alumnes de 6 a 10 anys).
 
2. Horari:  dilluns 17,30h a 20h / dimarts 16h a 20h / dimecres 15,45h a 20h / divendres 15,45h a 19,15h. 
 
3. Altres tasques: claustres, avaluació dels alumnes i tuturització, implicació en les activitats que l’escola realitzi fora de l’horari lectiu (concerts d’alumnes,  acompanaments o sortides).
 
Tots aquells que hi estigueu interessats podeu accedir a les bases de la convocatòria i presentar-vos a través d’aquest enllaç. El termini de presentació finalitza el 7 de novembre de 2018.

Es valoraràn totes les possibilitats: l’ideal seria trobar algú que tingui tots els requisits, però en cas que no sigui així, també els valorarà poder cobrir la plaça amb dues persones i repartir les tasques si una persona sola no pot cobrir totes les feines. Serà doncs, molt important la disponibilitat del candidat i la implicació que pugui tenir a l’escola. 
 
Aproximadament la contractació es farà per unes 20h lectives, que ja inclouen les classes dins l’horari esmentat i els activitats esporàdiques que pugui haver-hi fora d’aquest horari. 
 
 
Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , , , , , ,