El seqüenciador online a la classe de conjunt instrumental i vocal

Formador: Jordi Soler
Data: Dilluns 15 de juny  de 2020
Horari: De 9h a 11h
Plataforma: Zoom
Duració: 2 hores
Preu: Gratuït per professorat ACEM / 5€ no socis.

Descripció
Els seqüenciadors són una eina molt interessant per treballar la creativitat dels nostres alumnes, no només per combinar i crear música a través dels loops, sinó també introduir notació musical com fan els grans productors musicals, i poder-se enregistrar cantant o tocant el propi instrument.

Així, podrem conèixer el funcionament dels seqüenciadors online gratuïts, com ara el Soundtrap o el Bandlab, per tal que l’alumnat, mitjançant el seu dispositiu mòbil, pugui enregistrar la seva pròpia veu del conjunt instrumental i vocal des de casa seva, i poder treballar les eines bàsiques d’aquests seqüenciadors online per obtenir un bon resultat sonor.

Jordi Soler
Actualment és professor i director de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès del Vallès, on ha desenvolupat l’aula de tecnologies del centre; i professor del Departament de Sonologia de l’Esmuc, on imparteix l’assignatura Tecnologies per a l’educació musical.

A més de tenir les titulacions de metre i el títol superior de música, ha fet un màster en Pedagogia Musical per a Escoles de Música en l’especialitat de pedagogia de l’instrument i un Postgrau en disseny de programes, entorns i materials de suport de les TIC.

Et pots inscriure al curs a través d’aquest FORMULARI

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

 
Categories: Cursos, Notícies Activitats