Activitats

A l’ACEM organitzem activitats per fomentar la col·laboració entre escoles i potenciar l’intercanvi d’experiències entre els alumnes.

Les activitats ajuden a fer més visible la tasca de les escoles de música i les
organitzem tant des de les zones en què s’agrupen les escoles com des de la seu central.

Trobada de guitarres zona 7

Data: Dissabte 11 de març
Lloc: Igualada
Descripció: Trobada dels alumnes de guitarra de les escoles de música de la zona 7: Penedès, Anoia i Garraf. S’ha enviat a totes les escoles de la zona un correu amb informació i el material a preparar.

Inscripció: A través de l’escola de música.

Trobada de guitarres de la Catalunya Central

Data: Diumenge 12 de març
Lloc: Torelló
Descripció: Trobada dels alumnes de guitarra de les escoles de música de la zona 6 ACEM (catalunya central). L’acte reunirà alumnes i professorat de prop d’una vintena d’escoles de música al Teatre Cirvianum de Torelló.

Trobada de percussió de les escoles de música de Catalunya

Data: Dissabte 18 de març
Lloc: El Prat de LLobregat
Descripció:La trobada va destinada a tots aquells alumnes que estudien percussió de tradició clàssica, excloent els alumnes que únicament participen de classes de bateria o d’altres activitats relacionades amb la percussió com les aules Orff, grups de batucada o similars. Properament enviarem més informació i explicarem com apuntar-se.

Inscripció: Fins el 20 de gener a través d’aquest formulari

Cantaxics 2017: Qui vol el llop?

Data: Diumenge 26 de març
Lloc: Teatre Kursaal de Manresa
Descripció: Novena edició de la cantata indantil per alumnes entre 3 i 8 anys de les escoles de música de la Catalunya Central. Hi participaran uns 900 infants de 20 escoles diferents. 

 

Inscripcions tancades.

Trobada de combos de Catalunya

Data: Diumenge 23 d’abril de 2017
Lloc: Parc de la Remonta, a l’Hospitalet de Llobregat
Descripció: Hi poden participar agrupacions de les escoles de música de pop rock, rythm&blues i jazz. La trobada es durà a terme tot el dia en 2 escencaris i hi haurà concerts amb caps de cartell durant la nit. Estem treballant perquè també hi hagi fira de luthiers, fira de botigues de música, etc.

Inscripcions obertes.

Activitats recents (els últims 12 mesos)