Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Ajuntament de Sabadell ha tret les bases per la creació d’una borsa genèrica de totes les places A1 i A2 de l’Ajuntament. És a dir, de totes les especialitats de les places de l’Escola de Música i el Conservatori, entre altres. El termini es tanca 20 dies naturals després de la publicació al BOP de les bases. Aquí podeu consultar tota la informació.

 

Borsa de treball amb caràcter d’urgència i excepcional per cobrir llocs de treball de professor/a de llenguatge musical i matèries teòriques i professor/a de viola a l’Ajuntament de Sabadell. Aquí podeu consultar les bases i tota la informació que s’ha publicat. Termini del 23 de juliol al 25 de juliol de 2018 (ambdós inclosos).

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!