Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Escola de Municipal de Música de Martorell necessita un professor/a de trompeta per cobrir una baixa de llarga durada. El començament d’aquesta substitució serà el dia 2 de setembre de 2019.El contracte serà de 16 hores repartides entre dilluns i dues tardes més setmanalment.

Requisits: Títol Superior de Música especialitat trompeta, Català nivell C. Es valorarà la capacitat i experiència de fer classe de llenguatge musical, conjunt instrumental i combo de música moderna. Els interessats han d’enviar abans del 10 de juliol 2020 un CV a escolademusica@martorell.cat

L’Escola de Música de les Garrigues necessita cobrir dues  baixes durant el primer trimestre del curs 20-21 de les següents especialitats: violoncel i llenguatge musical. Podeu enviar CV’s a: nbresol2@xtec.cat (Núria)
 

 

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!