Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

 

S’ha publicat una convocatòria d’una borsa de treball de les diferents 
especialitats de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra. A la web de l’ajuntament de Torredembarra trobareu tota la informació.  El termini de presentació de sol·licituds serà del 23 al 27 de novembre. Ambdós inclosos.

L’Escola de Música Contrapunt del Baix Penedès necessita un/a professor/a de bateria, percussió, combo i harmonia. Incorporació a partir de gener, jornada de dilluns a dijous. És imprescindible disposar de cotxe per accedir a les diverses seus de l’escola. Les persones interessades podeu enviar fins el 8 de desembre el currículum a secretaria@escolacontrapunt.cat

S’ha obert una convocatòria d’un procés selectiu per proveir una plaça de professor/a, per cobrir permisos laborals per l’actual curs 2020-2021 a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Sant Andreu de la Barca, amb l’especialitat de flauta travessera i llenguatge (1 tarda, dijous, 20% de jornada). Pots consultar aquí les bases.  Sol·licituds fins el 4 de desembre.

 

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!