Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha publicat una convocatòria per a proveïr temporalment una plaça de professor/a de bateria per a l’escola de música. Et pots descarregar les bases a la web de l’ajuntament.

L’Escola Municipal de Música de Berga necessita professor/a de clarinet per a una substitució de paternitat el mes de setembre/principi d’octubre. Els interessats poden enviar currículum a director@emmb.ajberga.cat fins el 25 d’agost.

L’Escola Municipal de Música i Conservatori Sabadell busca un/a substitut per baixa de maternitat (4 mesos) per fer llenguatge i coral infantil. Imprescindible titulació superior en llenguatge o pedagogia, i nivell equivalent a grau mig  de piano. Els interessats podeu enviar el CV abans del 28 de juliol a  jmorera@ajsabadell.cat

Procés selectiu d’un/a professor/a de guitarra a l’EMMD de Santa Perpètua. Instàncies del 22 al 31 de juliol. Més informació aquí. 

L’Escola Municipal de Música de La Seu d’Urgell busca professor/a de flauta travessera pels dimarts i dimecres el curs 17-18. Hi ha temps per presentar la documentació fins el 27 de juliol. Aquí podeu consultar tota la informació.

L’Escola Municipal de Música Roser Cabanas de Cornellà de Llobregat necessita professor/a d‘oboè que pugui fer també llenguatge musical 1 dia a la setmana. Els interessats podeu enviar els vostres CV’s a emusica@aj-cornella.cat abans del 1 de setembre de 2017.

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!