Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

Ofertes de feina

L’Escola Municipal de Música de Banyoles busca professor/a de clarinet per a tot el curs vinent. Incorporació el setembre del 2021, dues tardes a la setmana a convenir. Interessats/des envieu CV a emmusica@ajbanyoles.org abans del 30 de maig

L’escola de música de Les Garrigues (Les Borges Blanques) necessita cobrir una plaça de llenguatge musical i piano per les tardes de dilluns i dijous els mesos de maig i juny amb possibilitat de continuar. Interessats contactar amb: nbresol2@xtec.cat abans del 21 d’abril de 2021.

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!