Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

Ofertes de feina

Properament, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona obrirà la convocatòria d’un procés selectiu per a ampliar la borsa de treball de l’especialitat de fagot, per a la cobertura de substitucions i/o interinatges a les escoles municipals de música de Barcelona. Per a poder-hi participar, cal presentar una instància a l’IMEB (plaça d’Espanya, 5), adjuntant currículum vitae i còpia del títol superior de l’especialitat. Cal acreditar el nivell C de català o equivalent. El model d’instància es pot descarregar a https://w9.bcn.cat/tramits/instancia_generica.pdf  i cal dur-ne còpia per a fer el registre. També es pot presentar telemàticament a: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/ca/registre-electronic

L’Escola Municipal de Música Torre Balada de Castellar del Vallès busca professor/a amb titulació per impartir classes tant de guitarra elèctrica com de bateria per una substitució. Podeu enviar els vostres CV a l’adreça escolamusica@castellarvalles.cat el més aviat possible.  Oferta publicada el 16 de setembre de 2020.

L’Escola de Música de Canet busca professor/a  d’acordió cromàtic. Podeu enviar el CV a l’Escola de Música canetpromusica@gmail.com o també podeu trucar al següent telèfon: 620 65 19 53 (Ma.Pilar Cervera) abans del 7 de setembre.

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!