Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Escola Municipal de Música de Vacarisses necessita cobrir una vacant per fer classes de piano i llenguatge musical les tardes de dilluns , dimarts i dimecres. La plaça és per un 50% de la jornada. Podeu enviar CV’s fins el 7 d’agost 2020 a  : Emmv.capestudis@vacarisses.cat 
 
L’Escola de Música de les Garrigues necessita cobrir dues  baixes durant el primer trimestre del curs 20-21 de les següents especialitats: violoncel i llenguatge musical. Podeu enviar CV’s a: nbresol2@xtec.cat (Núria)

L’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols necessita professor/a de flauta travessera  de cares al curs 2020-21. Es necessita Titulació Superior. Preferiblement horari Dijous i Divendres tarda. Interessats adjuntar contacte i CV al mail: escolamusica@guixols.cat

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!