Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

S’ha publicat la convocatòria de l’ampliació de la borsa de treball de professorat d’escoles de música de l’Ajuntament de Barcelona, en l’especialitat de tècnica vocal. El termini per presentar instàncies és del 6 al 25 de setembre. Consulta la convocatòria en aquest pdf. 

S’ha obert una Borsa de Professorat a l’EMAP (Escola de música de l’Alt Penedès). 
Per dubtes i qüestions: 93 890 00 00 ext. 332. Es poden presentar sol·licituds del 14 de setembre al 3 d’octubre de 2018, ambdós inclosos.
 
L’Escola Itinerant de Música i Dansa del Pallars necessita incorporar urgent professor/a de dansa per les tardes de dimecres i dijous.
Incorporació a l’octubre. Podeu enviar CV fins el dimecres 26 a cfarrasvilagines@gmail.com

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!