Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

Ofertes de feina

L’escola municipal de música i teatre de Sant Celoni busca professor/a de flauta travessera per a tot el curs, els interessats/des podeu contactar al correu: cme.gerencia@santceloni.cat.

L’escola Municipal de Música de Mollerussa necessita professor/a superior de cant de dimarts a dijous fins a final de curs.   Podeu enviar les sol·licituds i el vostre CV al correu c5006537@xtec.cat

L’Escola de Música Joventuts Musicals de Sant Pere de Ribes està buscant professor/a de cant per cobrir una vacant durant aquest curs els dilluns a la tarda. Interessats podeu enviar el CV a santperederibes@joventutsmusicals.cat abans del 25 d’octubre.

Oberta una convocatòria a l’Ajuntament de Tremp d’un procés de selecció per cobrir amb caràcter temporal una plaça de professor/a de piano a l’Escola Municipal de M´úsica.  El termini de presentació finalitza el 31 d’octubre de 2021. Pots descarregar-te aquí les bases i la convocatòria.

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!