Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Escola de Música Accent de Barcelona busca professor/a de clarinet per a incorporar-se el proper curs 2018/19 i que tingui disponibilitat de fer colònies del 2 al 7 de juliol d’aquest curs 2018.Els interessats poden enviar el  CV al correu electrònic escolademusica@accent.cat fins el 31 de maig.

L’escola municipal de música Can Fargues de Barcelona necessita incorporar professor/a d´Oboè pel curs 2018/19. Els interessats podeu enviar el CV a secretariabcn@estudi6.com  fins el dia 6 de juny.

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!