Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom. Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Escola Municipal de Música de Roda de Ter i L’Esquirol necessita professor/a de flauta travessera per a cobrir una maternintat de gener a setembre de 2021 (aproximadament.). Tardes de dimarts i dimecres: flauta, cambra i conjunt instrumental). Contracte de 13 hores setmanals. 590€ bruts mensuals. Per a més informació escriviu a medinaod@rodadeter.cat (Dani Medina)  
 
 
 
Ensenyament Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:
  • Publicar la vostra oferta de feina. Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM. Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.
Busqueu feina en una escola de música? Podeu: Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!