Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell busca professor/a de trompeta, trombó, llenguatge musical i piano per baixa de paternitat durant el mes d’abril.
Requisits: Titulació Superior o equivalent, Titulació de Grau Mitjà Pla 66.
Classes de Nivell Elemental i Mitjà d’Escola de Música i de Grau Professional de Conservatori.
Piano, conjunt instrumental i pianista acompanyant: 4h 15′ lectives + permanència i preparació
Trompeta, trombó i roda d’instrument: 10h45′ lectives + permanència i preparació
Llenguatge 3r Nivell Elemental: 1h30′ lectives + permanència i preparació
Interessats enviar mail a escolamusica@aj-laseu.cat

L’Escola Municipal de Música “Issi Fabra” de Puigcerdà busca professor/a de piano per baixa laboral amb Titulació Superior. 
Assignatures d’escola de música i Conservatori: piano (nivell elemental i grau professional), pianista repertorista i música de cambra. Jornada 24h lectives (92,51% de jornada). Interessats enviar currículum abans del 22 de febrer a l’adreça: escolamusica@puigcerda.cat

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues necessita cobrir la plaça de professor/a de bateria i percussió. 
Cal disponibilitat a partir de l’1 d’abril, els dimecres i dijous a la tarda de 16 a 22 h. i tenir la titulació necessària per treballar a una escola de música autoritzada. 
Interessats enviar CV a escolademusica@esplugues.cat especificant: Plaça de professor/a bateria i percussió abans del 15 de febrer 2018.

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!