Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

Ofertes de feina

El Conservatori de Sabadell ofereix dues places de piano per substitució de gener fins a final de curs. Una de 70% de jornada (3 dies) i l’altra de 100% de jornada (4 dies). Possible continuïtat per el curs 22-23 i possible ocupació de vacant a partir de febrer o curs del 22-23.

El termini de presentació de sol·licituds serà del dia 2 de desembre de 2021 fins el dia 10 de desembre de 2021 (ambdós inclosos).

Tota la informació aqui: https://www.sabadell.cat/ca/borses/154453-borsa-de-treball-amb-caracter-d-urgencia-per-cobrir-llocs-de-treball-de-tecnic-a-superior-professor-a-especialitat-piano-de-l-ajuntament-de-sabadell-codi-de-convocatoria-bea10421

 
 
 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!