Borsa de treball

Posem en contacte a professors i escoles de música per ajudar a cobrir les necessitats de tothom.

Us podeu apuntar a la borsa de personal docent omplint aquest formulari. Si us plau, no ens envieu directament el CV. Moltes gràcies!

 

Ofertes de feina

Convocatòria per constituir una borsa de professorat d’instrument musical, llenguatge musical i cant coral per cobrir les necessitats d’ocupació temporal de l’escola municipal de música de Premià de Mar. Us podeu descarregar en pdf les bases de la convocatòria.  Sol·licituds fins el 6 de juliol.

 

L’Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès necessita un/a professor/a, per fer classes de Llenguatge Musical i música per nadons. Els dies seran dimarts i dijous, l’horari  de  17.30 a  20.00 h. Si esteu interessats podeu enviar els CV´s  a:  emusica@molletvalles.cat 

 

L’Escola Municipal de Música d’Esplugues de Llobregat  busca professor/a per dirigir les corals infantils i d’adults. Els CV’s es poden enviar fins el 7 de juliol a  pbayona@esplugues.cat

 

Ensenyament

Busqueu un professor de música per a la vostra escola? Podeu:

  • Publicar la vostra oferta de feina.
    Envieu-nos un correu amb tota la informació a acem@acem.cat, i publicarem la vostra oferta de feina al web i a les xarxes socials.
  • Aprofitar la borsa de personal docent de l’ACEM.
    Envieu-nos un correu a acem@acem.cat indicant el nom de l’escola i el perfil que necessiteu. Us enviarem una llista de professors que s’ajusten a la vostra necessitat, amb les dades de contacte, la disponibilitat, la formació i l’experiència professional.

Busqueu feina en una escola de música? Podeu:

Si us plau, no ens envieu els vostres CVs directament a l’ACEM. Per formar part de la borsa cal omplir el formulari. Gràcies!