Lideratge i gestió d’equips en temps de crisi

Formadora: Sara Carro
Data: Divendres 12 de juny  de 2020
Horari: De 10h a 12h
Plataforma: Zoom
Duració: 2 hores
Preu: Gratuït per professorat ACEM / 5€ no socis.

Descripció
Les conseqüències que la crisi que estem vivint està tenint i tindrà a tots els nivells són difícils de determinar, i planteja un difícil repte per als equips de treball. El teletreball ha representat una eina útil per surfejar aquest moment, però al mateix temps ha portat nous reptes. És possible que la cohesió dels equips i els seu rendiment s’hagi vist afectada. Com lidiar amb el lideratge en aquesta situació? Quines dificultats s’estan trobant? Com serà la tornada a la presencialitat?

Sabem del cert és que la incertesa ens estarà acompanyant durant un temps, i que haurem d’aprendre a viure adaptant-nos individual i col·lectivament a canvis que poden ser sobtats i que no escollim.

Us volem compartir quines creiem que són les claus per acompanyar els equips de treball en aquesta nova etapa de la crisi en la que estem entrant. Volem donar pistes que puguin ajudar facilitar situacions difícils que hagin pogut sorgir durant el confinament (sensació d’aïllament, de no tenir horaris, de baixada del rendiment…), com també com aprofitar l’oportunitat que un moment de crisi com el que estem vivint pot representar a nivell creatiu, d’innovació i posicionament.

Sara Carro
Apassionada de crear espais on les persones ens puguem relacionar de forma segura i lliure i explorar els nostres límits plegades. Molt compromesa amb el món educatiu, la seva principal motivació és acompanyar centres escolars a enfrontar-se amb els reptes quotidians. A crear comunitats on poder assajar el món amb què somiem, lliure de violències i potenciant relacions que ens facin créixer i ser més nosaltres mateixes. Vibra amb aquests espais d’apoderament col·lectiu, quan les participants es mostren com son, i també facilitant moments difícils que, sovint, ens porten a llocs desconeguts plens d’aprenentatges i pròximes passes.

Et pots inscriure al curs a través d’aquest FORMULARI 

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

 
Categories: Notícies Activitats