L’Acadèmia Catalana de la Música fa una crida per celebrar el Dia de la Música conjuntament

Amb motiu del Dia de la Música, diumenge 21 de juny, l’Acadèmia Catalana de la Música  fa una crida per realitzar una acció participativa amb l’objectiu de sensibilitzar i posar en valor la capacitat de  transformació  i d’acompanyament que té la música a les nostres vides i a la nostra societat.

És una crida a tota la ciutadania perquè facin costat al sector de la música i els seus professionals, tan perjudicats arran de la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Des de l’àmbit educatiu fins als àmbits més industrials, la música conforma un ecosistema que l’Acadèmia vol fer visible.

Animem a tothom a sortir diumenge 21 de juny a les 19.55 h als balcons, terrasses i places i tocar un instrument, cantar, ballar o fer sonar ben fort la cançó Hallelujah de Leonard Cohen sigui amb la lletra original o amb qualsevol de les versions existents.

Us animem a fer màxima difusió d’aquest vídeo en els vostres perfils socials i també us animem a participar en l’acció de diumenge! Podeu fer servir el hashtag #diadelamúsica

Volem fer partícip a tothom, perquè, malgrat els temps difícils que vivim, la música no deixi mai de sonar. Així mateix, fem extensible aquesta crida a totes les ràdios i als ajuntaments del país perquè animin els seus ciutadans posant la cançó al mateix moment.

 

 
Categories: Notícies, Notícies del Sector