Organització de G Suite a l’escola de música

Formador: Jaume Feliu
Data: Dissabte 7 de novembre de 2020
Horari: De 10h a 13h
Plataforma: Meet
Duració: 3 hores
Preu: 10€ professorat escoles ACEM / 20€ no socis

A qui va dirigit el curs:

Objectius:

Continguts:

Observacions: cada participant ha de tenir un usuari del G Suite de l’Escola amb drets d’administració de la consola del domini. A més, cada participant ha de disposar d’un ordinador portàtil. Es pot aprofitar aquest mateix ordinador per accedir a la videoconferència o, si es prefereix, connectar-se a la videoconferència amb mòbil o tauleta i deixar l’ordinador per la part pràctica de la sessió.

Jaume Feliu:

Enginyer de Telecomunicacions de formació, té més de 20 anys d’experiència educativa en diversos centres, sempre fent classe en l’àmbit cientificotecnològic i desenvolupant projectes educatius que integren tecnologia.
Col·labora amb diverses institucions com la Fundación Maecenas, la Universitat de Girona i la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), en diferents Postgraus d’innovació educativa i competència digital.
En l’àmbit formatiu ha impartit diversos cursos en els darrers anys, bàsicament en tres grans àrees: avaluació formativa i competencial, aprenentatge basat en projectes i competència digital docent, especialment amb eines G Suite.
En aquest darrer sentit, és Google Certified Trainer i Innovator

Inscripció:

Pots apuntar-te al curs a través d’aquest FORMULARI (Curs tancat)

 

 

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

 

 

Categories: Cursos, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , ,