Reunió de les 4 associacions de centres educatius autoritzats amb el Departament d’Educació

Avui, 9 de novembre de 2020,  les 4 associacions de centres educatius autoritzats de música i dansa de Catalunya (ACCat, ACEM, AEDA i EMIPAC) hem mantingut una reunió amb el Sr. Joan Lluis Espinós, Director General d’Ensenyaments de Règim Especial i altres membres del seu departament.

Hem traslladat la incomprensió i el malestar per les mesures aplicades el passat 30 d’octubte i hem demanat que s’equiparin els ensenyaments de les escoles de música i dansa als de la resta de centres educatius de règim especial, que ens tractin com a centres autoritzats i no com a centres no reglats. A més, hem incidit que com a centres educatius hem adoptat totes les mesures necessàries de seguretat a les nostres escoles.

El Sr. Espinós s’ha compromès a traslladar al Conseller d’Educació tota la informació i mirar de, si és possible, fer un altre plantejament. Insisteix en que les mesures s’han pres a partir d’un plantejament general, intentant evitar la mobilitat i el contacte entre persones de diferents grups, i lamenta que ens haguem sentit discriminats i desconsiderats.

En referència a les activitats de les escoles de música als centres de règim general i amb grups bombolla en horari no lectiu, des del Departament, confirmen que es poden dur a terme i que es comprometen a buscar la manera de que consti oficialment per escrit.

Inicialment vam demanar reunió amb el Conseller d’Educació però com que aquest no ens podia atendre amb l’urgència que requereix la situació, ens hem reunit amb el Director General. Tot i així, hem insistit en reunir-nos igualment amb el Conseller per poder explicar de primera mà quina és la situació i perquè tingui un bon coneixement del sector.

Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , ,