2n Curs d’estiu de Direcció Coral organitzat per la FCEC i el SCIC

El 2019, la FCEC i el SCIC van decidir sumar esforços per crear un curs que parteix de dues idees principals. En primer lloc, la de crear un marc de treball diferent dels cursos regulars que ambdues federacions desenvolupen des de ja fa anys: un curs d’estiu i de format intensiu que ofereixi un nou espai de formació per a persones amb experiència en la direcció coral. I en segon lloc, la de sumar recursos per crear un curs de direcció transversal, un curs on cada alumne podrà escollir la seva especialitat i nivell però que també oferirà sessions conjuntes que busquen ampliar la formació en totes les facetes de la direcció i en diversitat pròpia del món coral. Al curs, s’hi suma un tercer col·laborador, l’ESMUC, que permetrà desenvolupar les sessions de formació en uns espais i condicions immillorables.

El curs ofereix dos nivells enfocats a la direcció de cor mixt i un nivell enfocat a la direcció de cor infantil. Tots tres grups comptaran amb cor pilot i pianista repertorista diaris i amb professors de primer nivell com són Elisenda Carrasco, Josep Vila i Casañas, Pere Lluís Biosca i Jordi Lluch. Enguany, també comptarem amb la presència de Joan Magrané com a compositor convidat, i el Cor Madrigal, de reconeguda trajectòria. 

Després de l’èxit de la primera edició, estem expectants per rebre-us a la segona edició del curs, que l’any passat es va haver de cancel·lar per la pandèmia i que aquest estiu, finalment, serà una realitat.

Informació pràctica

Del dijous 1 al diumenge 4 de juliol de 2021. Quatre dies intensius amb un programa específic segons especialitat (cor infantil o cor mixt) i nivell.
 
Horari lectiu: de 10 a 14h i de 16 a 19h. Descarrega’t l’horari del curs. (Horari provisional)
 
El curs es realitzarà a les instal·lacions de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), Edifici de L’Auditori, C/Padilla 155, 08013 Barcelona.
 
Per més informació: https://cursdedirecciocoral.cat/about-us/
 
Inscripcions obertes. Consulta aquí com apuntar-te. 
 
 
Categories: Notícies, Notícies del Sector