Curs ACEM: “7 Modes. Curs d’improvisació” amb Luis González el 26 de gener

Obert el període d’inscripcions al curs de formació ACEM “7 Modes. Curs d’improvisació” amb el formador Luis González  el dissabte 26 de gener de 2019 a l’Escola Municipal de Música de Nou Barris de Barcelona.

Descripció del curs: Vols aprendre a improvisar i et falten eines? Les paraules mixolidi, blues o 4a frígia no et son familiars? T’anirien bé algunes idees rítmiques aplicades? En aquest curs d’improvisació, basat en els modes abordarem aquestes i altres qüestions connectant el llenguatge modern i el clàssic. Amb exemples pràctics que aniran des de Bartok a Adele i treballant exercicis que t’ajudaran a desenvolupar-te com a improvisador, pedagog i com a músic.

Luis González és un músic i pedagog molt actiu, inquiet i versàtil. Amb una formació tan clàssica com moderna i 20 anys d’experiència docent, actualment és un dels pianistes de jazz catalans de referència. Ha obtingut els títols Superior de Solfeig, Piano i Professional de Composició al Conservatori del Liceu. El DEM de Piano Jazz al Conservatori de Perpignan i ha viatjat fins a  New York City per formar-se amb músics com Bruce Barth, Kevin Hays o George Cooligan. Ha participat a 11 gravacions, com a líder, compositor i arranjador. Destacant la col·laboració amb músics com Gilad Hekselman, Cris Joanico, Núria Feilu  o el Cor jove de l’Orfeó Català i ha actuat realitzat concerts a Europa i a USA.

Et pots apuntar a través d’aquest formulari d’inscripció. 

Consulta tota la informació aquí.

 

 

Categories: Cursos