Divendres 22 acaba el termini per enviar la inscripció a la Trobada Fiddle

Aquest divendres 22 d’octubre acaba el termini per apuntar la vostra escola a la Trobada Fiddle que es celebrarà a Barcelona (MNAC) el diumenge 13 de febrer de 2022.  Hem enviat un document excel a totes les escoles ACEM que cal que ompliu amb les dades dels participants.


INFORMACIÓ SOBRE LA TROBADA

La participació a l’activitat és gratuïta i oberta als alumnes a partir de 3r any de violí, viola, violoncel i contrabaix que volen treballar i aprendre sobre la música de tradició, el jazz i la música moderna. La Trobada, que es celebrarà a la Sala Oval del MNAC, serà un assaig-concert multitudinari i participatiu que estarà obert al públic (en la mesura que el context sanitari ens permeti) a fi que els familiars que ho desitgin siguin espectadors i puguin veure com els seus fills aprenen i gaudeixen de la Trobada amb alumnat d’altres escoles i nivells. 

El preu de l’entrada per als familiars que vulguin venir de públic és de 3€ i la compra es farà de manera anticipada a través de les escoles. (es paga entrada a partir dels 10 anys i quan s’ocupa una localitat). Aquests diners es destinaran a poder pagar les samarretes que entregarem a tots els participants de la Trobada Fiddle. L’aforament és limitat i serà en funció de la situació sanitària. Més endavant us indicarem com fer la reserva d’entrades.

L’activitat estarà conduïda pel violinista Oriol Saña acompanyat d’altres artistes convidats que treballaran amb els participants a la Trobada els 2 temes que ja us hem fet arribar: “Never Tell Me The Odds” i “Peugeot 205”.

Per aquelles escoles que no heu participat mai a l’activitat, us deixem un breu vídeo resum de l’edició del 2018 perquè us en feu una idea.


REUNIÓ INFORMATIVA PER ESCOLES – VEURE ENREGISTRAMENT

El dijous 7 d’octubre vam fer una petita reunió informativa per Zoom dirigida a totes aquelles escoles que vulguin participar a la Trobada amb representants de l’ACEM i Esmuc i els autors dels 2 temes (Oriol Saña, Maria San Miguel i Galen Fraser). 
La podeu veure fins el 31 d’octubre a través d’aquest enllaç: https://us06web.zoom.us/rec/share/CCfbCNizakzqV4-kANMg9x3zG5Zixk24tPF7d2-4xNnASAvzU9xTCcxNjRgKEAOe.mnHEFVCF-wJGIkak


FIDDELITZEM-NOS – 7 DE NOVEMBRE A L’ESMUC

Activitat de formació adreçada al professorat de corda de les escoles de música participants a la Trobada Fiddle. L’objectiu és preparar el repertori que s’interpretarà el dia de l’activitat i  acompanyar el professorat oferint les eines necessàries per treballar amb eficiència i entusiasme a l’aula. Preu professorat ACEM: 30€

Més informació i inscripcions a la web de l’Esmuc.

 

Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , ,