Obert el procés d’inscripció per participar al proper Festival de Joves Músics Europeus a Luxemburg – Maig 2022

El proper Festival de Joves Músics Europeus Remix 22 es celebrarà del 26 al 28 de maig de 2022 a Luxemburg.

Aquest any, a diferència de les edicions anteriors, només han donat 180 places per a tot Espanya així que hem hagut de repensar el format de participació. Per aconseguir que puguin participar el màxim d’escoles associades, des de la Junta de l’ACEM hem pensat crear 3 agrupacions per anar al Festival: Jazz Band, Cobla i Cor Jove. Aquestes agrupacions estaran formades per l’alumnat jove més destacat de les escoles associades a l’ACEM. 

A banda de la participació al Festival, s’organitzarà un stage de cap de setmana amb les 3 agrupacions del 13 al 15 de maig a la casa de colònies La Conreria de Tiana per poder assajar i treballar els temes amb els respectius directors i directores abans d’anar cap a Luxemburg. L’stage finalitzarà amb un concert final obert a les famílies el diumenge a la tarda.

Pel que fa al procés de selecció, és l’escola la que fa la tria de l’alumnat i la inscripció a través d’aquest formulariA banda de les dades del centre i l’alumne/a, caldrà adjuntar enllaços d’uns vídeos amb les peces que s’indiquen al dossier. Teniu fins el 14 de gener per fer la inscripció. 

Adjuntem un dossier amb tota la informació sobre l’activitat.

Per últim, us informem que el proper divendres 26 de novembre a les 12h es farà una reunió en línia per a totes les escoles associades que tinguin interès en participar a través de la plataforma Zoom: https://us06web.zoom.us/j/87316616557

 
Esperem que us animeu a participar!
 
 
Activitat exclusiva per a escoles associades a l’ACEM
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , ,