Sitges Jazz Lab 2021

 
Del al 7 de desembre del 2021 es celebrarà a Sitges (Barcelona) el II Sitges Jazz Lab. Un seminari de jazz i músiques improvisades amb els professors Bill McHenry (saxo), Eric Revis (contrabaix), Jaume Llombart (guitarra) i Roger Mas (piano).
 
Va adreçat a tots aquells músics en formació o professionals, que vulguin compartir 4 dies plens de masterclass, combos, jam sessions i concerts.
 
La connectivitat de Barcelona amb Europa i amb un costat i l’altre de l’Atlàntic ha portat a grans músics del jazz internacional a establir aquí la seva residència. Sitges Jazz Lab, esdevé una oportunitat inèdita per interactuar amb tots ells i gaudir de la seva música.

L’objectiu és ajuntar professors d’àmbit internacional i músics de tot arreu amb ganes de compartir, aprendre, conviure i crear l’espai creatiu idoni per la improvisació, la composició i l’intercanvi musical.


Paral·lelament hi haurà una programació de concerts oberta al públic en general i en diversos espais de la Vila amb una programació de músics de jazz internacionals compartint escenari amb músics emergents i també de l’escena catalana. 
 
 
Categories: Notícies, Notícies Formació Professorat i Equips Directius