Congrés de Pedagogia musical 2022

Obertes les inscripcions al III Congrés de Pedagogia musical, que organitza l’Associació de Conservatoris de Catalunya, durant els dies 17, 18 i 19 de febrer de 2022,  al Conservatori municipal de música de Barcelona.

El III Congrés és una plataforma de comunicació i intercanvi d’experiències relacionades amb l’ensenyament de la música,  amb el suport i col·laboració  del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta tercera edició, el Congrés de Pedagogia Musical a Catalunya pretén focalitzar l’atenció a “ L’aprenentatge i avaluació per competències als ensenyaments musicals “, oferint un espai als professionals del sector de l’educació musical a Catalunya on mostrar els seus estudis i noves metodologies d’aula, nous treballs i noves investigacions.

La voluntat del Congrés és compartir i posar a l’abast de tots els assistents, nous coneixements per tal de poder millorar la nostra feina, al capdavant de les escoles  i instituts de règim general i de les Escoles i Conservatoris de música. Així com de fer prendre consciència de la gran importància i repercussió que té l’ensenyament de la música en la nostra societat, i com actua de motor contribuint a millorar-la.

Categories: Notícies, Notícies del Sector