Curs d’orientació per a les proves d’accés a l’ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha dissenyat un curs per a totes les persones interessades en estudiar el grau en ensenyaments artístics de música a l’Esmuc i que, per tant, tenen previst presentar-se a les proves d’accés.

L’objectiu principal d’aquest curs és donar pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits de la Part A de les proves d’accés. És a dir:

  • Dictat melòdic

  • Dictat harmònic

  • Anàlisi auditiva

  • Anàlisi de partitura

Es vol orientar als aspirants en aspectes com: estructura de les respostes, qüestions terminològiques bàsiques, el repartiment del temps, correcció i presentació dels exercicis, etc. En les sessions es treballarà sobre exemples reals.

El curs està disponible en els àmbits/estils en els quals es realitzen aquests exercicis: Clàssica i Contemporània, Cobla, Música Tradicional Catalana, Jazz i Música Moderna, Música Antiga i Flamenco. 

Lloc Escola Superior de Música de Catalunya
Dia Dissabte 19 de març
Horari Pròximament publicarem els horaris definitius
Preu 80 € preu normal. 60 € aspirants que hagin fet el simulacre
Inscripcions Del 28 de febrer al 13 de març
Pagament Fins el 14 de març a les 23:59

En cas de tenir dret a descompte o exempció, cal enviar per correu electrònic el document acreditatiu corresponent a: bustia.cursorientacio@esmuc.cat. El termini és fins el 14 de març.

Les places són limitades i es cobriran per ordre d’inscripció.

Més informació i inscripcions: https://www.esmuc.cat/curs-dorientacio-per-a-les-proves-dacces-19-de-marc-2022/

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector