Audicions Cor Jove Nacional de Catalunya 2022

El 17 de març finalitza el termini per fer la inscripció a les audicions del CJNC, que seran el 25, 26 i 27 de març a l’Escola Superior de Música de Catalunya.
 
Aquestes seran les audicions d’una edició molt especial, la del 10è aniversari del Cor Jove Nacional de Catalunya. És per això que, excepcionalment, aquest any el CJNC prepararà un doble programa, en dos encontres independents.
 
Del 8 al 17 de juliol el CJNC treballarà per primera vegada amb el seu homòleg orquestral, la JONC, per preparar un programa amb el Magnificat de J.S. Bach i el del seu fill, J.C. Bach, que es podrà escoltar al Palau de la Música Catalana, a L’Atlàntida de Vic i a l’auditori de Torroella de Montgrí. Dues obres que es treballaran amb el suport d’un quintet de cantants experts en la interpretació del repertori barroc i vinguts d’arreu d’Europa, que exerciran com a tutors de corda.
 
En el segon encontre, del 22 al 31 de juliol, el CJNC22 no es mourà del barroc alemany i, ara ja en solitari, prepararà un programa amb les Musikalische Exequien de H. Schütz com a obra principal, amb membres del cor interpretant les parts solistes, que completaran obres de D. Buxtehude, J. Pachelbel, J. Christoph Bach i J. Sebastian Bach.
 
Tot això, sota la batuta de Manel Valdivieso, que serà el director d’aquesta 10a edició.
 
L’audició d’enguany consistirà en la interpretació d’una obra de lliure elecció (oratori, lied, cançó o ària d’òpera) anterior a 1860, i dos fragments del Magnificat de J.S. Bach: el “Sicut locutus est”, obligatori per a tothom, i el “Fecit potentiam” o l’“Omnes generationes”, a escollir. La inscripció s’ha de fer omplint el formulari disponible a https://cjnc.mcc.cat/audicions/
 
 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector