Inscripció oberta per fer les proves d’accés a l’ESMUC

Del 4 al 22 d’abril us podeu inscriure a les proves d’accés al Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Música, uns estudis homologats dins del marc educatiu i de qualitat de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). L’ESMUC realitzarà les proves a partir del 13 de maig, de manera presencial i amb plena normalitat després de la pandèmia Covid-19. Es calcula que es presentin més de 400 persones que optaran a 162 places disponibles repartides entre totes les especialitats ofertades. El termini d’inscripció a les proves finalitza el 22 d’abril.

Cada aspirant rep la informació amb les indicacions sobre el dia i hora exacta de la prova, així com l’aula on es farà i les normes que cal seguir per poder arribar, accedir i realitzar les diferents proves. Tots i totes les participants hauran de portar el seu telèfon mòbil intel·ligent o dispositiu equivalent, amb la bateria completament carregada, amb connexió wifi, auriculars i material d’escriptura propis. Per a les proves interpretatives també caldrà portar l’instrument. L’escola només facilitarà els instruments que hi haurà a l’aula i aquells que per volum no es puguin transportar.

Els requisits dels aspirants estan a la pàgina d’Accés i Admissió. Per inscriure’s a la convocatòria d’aquest any, seguiu l’enllaç:

Calendari

  • 13, 14 i 15 de maig. Proves de caràcter general i escrites.

  • Del 30 de maig al 10 de juny. Proves específiques de cada especialitat.

Categories: Notícies, Notícies ACEM