2n certamen d’Acordió Splash (Santander, 17-19 juny)

ASACES Associació d’acordionistes d’Espanya, com a delegació oficial de la Confederació Mundial d’Acordionistes (d’ara endavant CMA) es complau a comunicar-li que el proper “55 Certamen Nacional d’Acordió” i el “2n Certamen d’Acordió Splash” tindran lloc a la ciutat de Santander els dies 17, 18 i 19 de juny del 2022.

La celebració del Certamen Nacional d’Acordió d’Espanya és un esdeveniment anual de gran repercussió nacional i internacional, i en surten els instrumentistes seleccionats per representar Espanya al Trofeu Mundial d’Acordió organitzat per la Confederació Mundial d’Acordionistes.

Està dividit en diferents categories i hi podran participar tota mena d’acordionistes espanyols de tots els nivells i edats. Des de l’alumne que cursa estudis reglats dirigits a dedicar-se professionalment a l’instrument, bé com a docent o com a concertista, fins a l’aficionat o amateur de qualsevol edat que toca per pura diversió. Tots són benvinguts, per això hauran de seleccionar la seva categoria i podran participar amb altres professionals, estudiants, aficionats o amateurs del seu mateix nivell i edat.

Tant la fase de concurs com la gala final de lliurament de premis es retransmetrà en directe pel canal d’Asaces i amb la col·laboració del canal de la Confederació Mundial d’Acordionistes. Per això, comptarem amb la presència del president de la CMA Frederic Deschamps. Aquesta retransmissió suposarà no només que l’esdeveniment sigui seguit des d’Espanya, sinó que també tindrà una repercussió internacional.

Categories: Notícies