Inscripcions obertes per al Màster propi de direcció i gestió de centres educatius artístics de l’ESMUC

Organitzat conjuntament pels departaments d’Educacio i Mediació Artística i de Tecnologies i Gestió de la Música de l’Esmuc.

S’imparteix en modalitat semipresencial i està dirigit especificament als profesionals que es dediquen o es volen dedicar a la gestió i/o direcció de centres educatius artístics.

La realitat actual del sector de l’educació artística, amb projectes cada vegada més complexos, molt vinculats al territori i, en molts casos, interdisciplinaris, requereix professionals de la gestió i la direcció especialitzats. La importància de la gestió de l’equip, del seu talent, i d’un enfocament cap a la innovació, empeny el centre a donar resposta a les necessitats del territori, alhora que consolida un equip estable, motivat i alineat amb el projecte de centre.

El Màster de direcció i gestió de centres educatius artístics és una oportunitat de formació i millora professional d’aquelles persones que vulguin afrontar els reptes d’aquesta realitat en centres de formació artística tant d’iniciativa pública com privada.

Més informació i inscripcions: https://www.esmuc.cat/estudis/masters-i-postgraus/master-propi-de-direccio-i-gestio-de-centres-educatius-artistics/

Categories: formació, Notícies