La DIBA oferix 2 beques destinades a cobrir el cost de la matrícula del Màster de direcció i gestió de centres educatius artístics a l’ESMUC

Des de la Diputació de Barcelona ofereixen 2 beques destinades a cobrir parcialment el cost total de la matrícula de la segona edició del Màster de direcció i gestió de centres educatius artístics 2022-2023 de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

El Màster de direcció i gestió de centres educatius artístics té com a objectiu formar membres d’equips directius de centres formatius artístics, professorat de centres de formació artística interessats a fer el pas cap a la gestió, estudiants que hagin finalitzat el grau i vulguin enfocar la seva professió cap a aquest terreny i professionals de la gestió cultural.

La data d’inici del Màster és el 6 de setembre de 2021 i la finalització el 15 de juliol de 2022.

Les sol·licituds d’aquestes beques es podran tramitar fins al dia 19 de juliol mitjançant l’aplicació Gestforma en aquest enllaç on també hi trobareu tota la informació d’aquesta convocatòria i del Màster.

Per a més informació, consultar la convocatòria.

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socis