Les nostres recomanacions musicals per celebrar aquest juny 2022

Des de l’ACEM rebem propostes diverses per als nostres associats.  Per tal que en pugueu gaudir, hem fet un recull de les propostes més interessants i fresques per aquest juny.

Duet Casals Sabaté. Programació del CAT TRADICIONÀRIUS. Fa vint anys que en Blai Casals i en Manu Sabaté van coincidir a les Colònies per Joves Intèrprets Folk del Pirineu a Arsèguel i el darrer dia es van preguntar “vols fer un grup amb mi?”. 

Divendres 10 de juny a les 20.30 h a CAT Tradicionàrius (Barcelona)

Entrada: 10€ Anticipada / 12€ Taquilla. Compra aquí. Descompte especial per socis ACEM: 4€ (Codi: AL100622)

Hyperorgan (Aggregate #10). Per primer cop a l’Estat es podrà escoltar una peça per a hiperorgue creada especialment per a l’orgue del Palau pels artistes berlinesos Gamut Inc. El grup està integrat per Marion Wörle i Maciej Śledziecki, que són avui dia els compositors més destacats d’obres per a hiperorgue a escala internacional. Aquesta intervenció forma part del SonarExtra i Sonar+D.

La peça sonarà ininterrompudament en horari d’obertura al públic entre els dies 15 i 19 de juny al Palau Güell (Barcelona)

Temps Toldrà. Dedicat a l’insigne músic Eduard Toldrà, amb motiu del 60è aniversari de la seva mort. Es tracta d’un concert dels seus sonets per a violí i piano a càrrec d’Anna Cassú i Eszter Schütz i la presentació del primer número de la col·lecció de llibres dedicats al músic, “Giravoltant el maig”.

Dissabte 11 de juny a les 17.00 h al celler “Vinyes dels Aspres” de Cantallops (Alt Empordà), situat a la casa on estiuejava el compositor noucentista.

Entrada: 10€. Compra aquí.

Cantata desplaçades. 9 cançons que explicaran la història de la Berta i l’Anna, dues nenes que per diferents motius es veuen obligades a marxar de casa seva. Una cantata que proposa reflexionar sobre les migracions forçades, l’emergència habitacional, els drets humans, el dol migratori, i el racisme institucional, entre d’altres. Organiza l’Associació IURTA.

Diumenge 12 de juny a les 18.30 h al Teatre Lluïsos d’Horta (Barcelona)

Entrada: Gratuïta. Reserva aquí 

Bachcelona Akademy.  Una plataforma que promou el talent de joves cantants amb Lluís Vilamajó com a director artístic. El nou cor de cambra presentarà en aquesta ocasió un diàleg de J.S.Bach amb compositors de la seva família, com Johann Christoph Bach o Johann Michael Bach, entre d’altres.

Dilluns 13 de juny a les 20.00h a l’Església de Sant Felip Neri (Barcelona) 

Entrada: 25€. Compra aquí. Descompte especial per socis ACEM del 30% (Codi: ESTMUS30)

Diada Pau Casals. Concert del violoncel·lista Steven Isserlis i la pianista Connie Shih oferiran un recital al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Organitzen la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i Fundació Pau Casals.

Dimecres 15 de juny a les 20 h al Palau de la Música Catalana (Barcelona)

Entrada: 35€. Compra aquí

 

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies socis