El 2023, celebrem el 30è aniversari de l’ACEM

Una celebració que volem que sigui una festa per celebrar i visibilitzar la gran tasca que es fa a les més de 130 escoles de tota Catalunya i la importància que tenen en l’educació i la dinamització cultural dels municipis.

Tenim 3 grans activitats en marxa per celebrar els 30 anys de l’entitat:

  1. 30 trobades per tota Catalunya durant els mesos de maig i juny de 2023.
  2. Una cantata infantil CantaXics a l’emblemàtic Tarraco Arena el diumenge 14 de maig de 2023.
  3. Una formació per a escoles de dansa el 6 o 7 de maig de 2023.

Per les 30 trobades, hem encarregat una peça al compositor Arnau Tordera que inclourà una varietat molt diversa d’instruments i sonoritats. Serà una sorpresa pels sentits.

Pel que fa al CantaXics serà una cantata creada expressament per Manel Justícia, amb música de Miquel Coll pels infants de 3 a 8 anys. Publicarem un conte, combinant lletra lligada i lletra de pal, amb les il·lustracions, les partitures, els àudios de les cançons i fins i tot els “karaokes”. CantaXics és un espectacle pels infants que canten, ja que formen part de la història que s’explica i alhora ho gaudeixen com a espectadors i també pels pares i mares que ho van a veure.

Sobre la formació de dansa, ja estem fent les gestions per a buscar el/la coreògraf/a que pugui dur a terme l’activitat i l’espai adient.

Si ets una escola i encara no has omplert el formulari, fes-ho en aquest enllaç.

Categories: 30 aniversari, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , ,