Els socis de l’ACEM podran gaudir d’un descompte per la VIII Temporada de Música Antiga

L’Orquestra Barroca Catalana vol oferir un descompte als alumnes i professors de les escoles de música catalanes als concerts de la VIII Temporada de Música Antiga que realitzaran aquesta tardor a l’Església de Sant Felip Neri de Barcelona.

El primer concert el duran a terme el pròxim 1 de novembre amb el prestigiós violoncel·lista francès Christophe Coin. Serà una oportunitat excel·lent per a conèixer de primera una figura pionera en la renovació de la música antiga. Com a intèrpret i director, Coin és sens dubte un dels violoncel·listes més complets del món i un profund coneixedor del repertori des de principis del segle XVII fins a finals del segle XIX. Compta amb un catàleg de més de 40 enregistraments en solitari i 30 amb els Quatuor Mosaïques, molts d’ells projectes històrics innovadors. Els discos de Coin han estat premiats amb les millors distincions, com per exemple un Grammy i dos Gramophone Awards obtinguts amb el Quatuor Mosaïques, dedicats als opus 20 i 33 de Haydn. Actua regularment al costat de grans artistes i és convidat regularment com a director o solista per grans formacions.

Coin és professor de violoncel barroc i viola da gamba al Conservatori Nacional de París i director del Conjunt Barroc de Limoges, des del qual explora les músiques dels segles XVII i XVIII.

Els concerts habitualment tenen un preu de 18 € i per soci ACEM oferiran l’entrada a 12 €.

Les entrades es poden reservar enviant un correu a info@orquestrabarrocatalana.cat o trucant al 673 815 799.

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,