Música, moviment i creativitat

Professora: Glòria Sardà
Data: 7 i 8 de juliol
Horari: 17:00-20:00
Lloc: Escola Municipal de Dansa de Castelldefels
Duració: 6 hores
Preu: 20€ (socis Acem) / 35€ (no socis Acem)

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS

Dirigit a tots aquells amb interès per integrar la música amb el moviment. Està configurat en tres blocs:

Fonaments de moviment: basat en la introducció dels principis de Tècnica Alexander com a treball de consciencia corporal aplicada al moviment.

Dinàmiques corporals: s’afinarà la propiocepció en relació a l´espaitemps, energia i qualitats de moviment, formes i estats a través del joc, l’atenció visual i la memòria corporal.

Taller de creació: es treballarà una petita coreografia guiada per així donar la possibilitat de que els professors assistents explorin el llenguatge corporal amb els seus alumnes.

Dedicarem el final de cada sessió a la relaxació. Es prega dur roba còmode i un llibre per posar darrere el cap.

Glòria Sardà

Realitza els estudis de Dansa Clàssica al conservatori Superior de Dansa de Madrid i  a l´escola Superior de Dansa Folkwang Hochschule ( tradició Pina Bausch) a Essen, Alemanya. Com a ballarina ha treballat amb coreògrafs com Rodolfo Leoni, Arthurd Rosenfeld, Mark Sieczkarek i Geraldo Si).Com a  coreògrafa (“Williams Birnen”, “Tymian”, ”Un núbol blanc creua el cel blau de setembre”…). És professora de Tècnica Alexander (Alemania) i Pilates (Barcelona).

Es dedica des de 2001 a portar la dansa cretiva com a eina per l’educació en valors a  escoles amb risc d´exclusió social (Alemanya-Barcelona) en el Projecte MUS-E de la Fundació Yehudi Menuhin.  Li agrada crear petites històries ballades amb nens i per a nens (“Leo Leoni” “La fusta màgica”,”Planeta JM-24”,“Univers”, “Mask” “Alors on dance” en l´ambit de Dansa comunitària)

Des de 2009 és responsable del departament de Dansa de l´escola Municipal de Música del Papiol, Barcelona. Actualment cursa els estudis de Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, Barcelona.
Categories: Cursos 2011, Notícies Formació Professorat i Equips Directius