El Conservatori de Girona ofereix 20 places gratis a membres de l’ACEM pel curs “La tècnica bàsica del violí i la viola en el nivell elemental a través del joc” 

Formadora: Laia Martí
Tipus de curs: presencial
Data: Dilluns 12 de desembre de 2022
Horari: 10h a 13h
Lloc: Aula del Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona (C/ Gaspar i Casal, 5. 17001 Girona)
Durada: 3h
Preu: Gratuït per a membres de l’ACEM

Inscripció: a través de l’enllaç https://forms.gle/Ark8FPjUcgkr5qvF6
Data límit inscripció: divendres 2 de desembre. Les inscripcions s’acceptaran per ordre d’arribada.

El Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona vol oferir a membres de l’ACEM 20 places gratuïtes pel curs “La tècnica bàsica del violí i la viola en el nivell elemental a través del joc” 

Avui dia l’alumnat té una gran quantitat d’estímuls, moltes extraescolars i pocs hàbits i eines d’estudi. Des del professorat hem de trobar la manera de motivar-los i acostar-nos a una pedagogia que trobin propera i engrescadora.

Durant aquest matí de formació descobrirem un gran ventall de recursos didàctics per a ensenyar la tècnica del violí i la viola en el nivell elemental. Aprendrem a fer unes classes motivadores i plenes de jocs, i com involucrar a les famílies en la pràctica a casa. La majoria d’aquestes eines es poden adaptar a l’ensenyament de qualsevol instrument.

Saber analitzar els problemes tècnics i musicals dels alumnes, i resoldre’ls jugant, ens permet gaudir més com a mestres i crear un aprenentatge divertit per als nostres alumnes.

Laia Martí

Violista i pedagoga. Va estudiar al Conservatori Professional de música de Badalona, la seva ciutat natal, i es va llicenciar com a violista al Conservatori Superior de música del Liceu amb el mestre Paul Cortese.
Durant la seva joventut va ser membre de diverses orquestres joves (JONC, JONDE…), va ampliar els seus estudis artístics a l’Institut del Teatre cursant teatre musical i, sempre que ha pogut, ha assistit a cursos de pedagogia de l’instrument. Tot això l’ha dut a considerar-se músic professional, pedagoga implicada, actriu amateur i il·lustradora aficionada.
Actualment, és professora de viola al Conservatori Issac Albéniz de Girona i té dos llibres publicats amb l’Editorial Boileau: “El violí sona” i “La viola sona”. També és col·laboradora habitual a l’OBC i l’Orquestra Simfònica del Vallès, entre d’altres, i membre de la Gio Symphonia, l’Orquestra Victòria dels Àngels, l’Orquestra Camerata XXI i el quartet de violes 4xdo.
A més, la podeu trobar tocant i actuant a l’espectacle “Vols viatjar amb mi” del Caixafòrum.
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips DirectiusEtiquetes: , , , , , ,