L’ACC ens proposa 2 concerts per aquest novembre

L’ACC és una entitat formada actualment per 150 socis i la seva tasca principal és difondre la música contemporània i la música nova, primordialment la dels seus membres. L’Associació Catalana de Compositors va ser fundada l’any 1974 amb el propòsit de protegir els interessos professionals dels compositors i compositores de Catalunya i de divulgar la seva producció. Frederic Mompou fou el president honorari i des del 30 d’abril de 2004, Domènec González de la Rubia presideix l’ACC.

En aquesta última etapa, cal destacar el propòsit de fer que les activitats de l’ACC trobin ressò en els mitjans de comunicació escrita i audiovisual juntament amb la intenció d’establir contactes i col·laboracions amb Conservatoris, Universitats i Centres d’ensenyament en general i iniciar una major projecció internacional de l’ACC.

Per aquest mes de novembre ens proposen els següents 2 concerts:

17 novembre a les 19.30 h – Concert de Piano de Pilar Valero a l’Auditori Mompou del SGAE
Obres de: R. Andreu, A. Ballestín, J. Cercós, E. Eckart, E. Fusté, L. Gásser, M. Márquez, D. Muñoz Osorio, J. Riera

 

 

 

17 novembre a les 20.00h – Concert de l’Orquestra de cordes ‘Styria’ – dir: D, González de la Rubia a l’Auditori Toldrà del CMMB Obres de: A. Bofill, A. de la Fuente, R. de Roeck, S. Ramos, J. Rodríguez Picó, A. Villalonga, G. Villanueva

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , ,