Convocatòria per a la Cançó de la Volta Ciclista 2023

iCat i La Volta Ciclista a Catalunya han obert un any més una convocatòria en forma de concurs per a trobar la cançó de la Volta Ciclista, amb una crida a grups i solistes catalans a presentar temes inèdits fins al pròxim 19 de desembre, en una iniciativa impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya i el Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Acadèmia Catalana de la Música.

La participació és oberta a autors i intèrprets que vulguin presentar una cançó inèdita en català per optar a ser la cançó de la 102 edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Els participants han de ser majors d’edat i han de ser els autors, intèrprets i propietaris de la producció musical de la cançó o disposar de l’autorització escrita de tots aquests per a poder-se comprometre en els termes i condicions de les bases, que podeu trobar en aquest enllaç, on també trobareu les instruccions per a enviar les propostes.

Un jurat sel·leccionarà les tres cançons finalistes, que es faran públiques el dia 21 de desembre i es posaran a votació entre els oients d’iCat. D’aquesta votació en sortirà la cançó guanyadora, que no només identificarà la cursa, sinó també tota la campanya de comunicació prèvia, vinculada a la marca iCat.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,