Tubanadal Barcelona 2022

Es tracta d’una activitat sense ànim de lucre i oberta a tothom que hi vulgui participar. Aquest tipus de trobada es realitza simultàniament en diverses ciutats del món. La primera edició va ser l’any 1974 a Estats Units i des de llavors s’ha anat estenent arreu del planeta. Des de 2012 s’organitza a Catalunya per l’Associació Catalana de Tubes i Bombardins (ACATUB) així com a València, Sevilla o Saragossa.

Aquest any, des de l’ACATUB volen continuar amb el projecte gràcies a la gran acceptació de músics i públic que vam tenir i, en col·laboració amb SAAC (Sagrera Activa Associació de Comerciants), disposarem d’espais per oferir el concert i tornar a portar el projecte a la ciutat.

La data serà demà dissabte 17 de desembre. Sobre les 17:00h tindrà lloc l’assaig i a les 19:30h el concert.

En acabar, els músics reunits tindran un petit refrigeri pagat.

Tot i que ja es demanava inscripció prèvia abans d’aquest dilluns 12 de desembre, si esteu interessats en participar-hi poseu-vos en contacte a través del correu electrònic info.acatub@gmail.com

El vestuari és lliure i cal portar algun detall nadalenc, cal puntualitat per complir els horaris previstos i els menors hauran de portar signada l’autorització que rebreu junt amb les partitures.

Per saber més de l’activitat podeu consultar els següents enllaços:

Vídeo del Tubachristmas a Tarragona l’any 2015

Vídeo del Tubachristmas a Reus l’any 2017

 

 

Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , ,