Lideratge, valors i comunicació

Professor: Ioan Ani
Data: 12 i 13 de juliol
Horari: 10:00-14:00 i 15:30-19:30
Lloc: Escola Municipal de Música de l’Eixample
Duració: 16 hores
Preu: 45€ (socis Acem) / 80€ (no socis Acem)

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS

Presentació:

Liderar una entitat és una tasca complexa. La persona que està al capdavant d’una escola és un referent per la resta d’empleats, pels alumnes, per les mares i pels pares. I per ser referent, un s’ha de conèixer a si mateix i ha de conèixer als altres.

Els continguts i les activitats proposades us ajudaran a conèixer-vos una mica més i a conèixer una mica més als altres, requisit indispensable pel vostre desenvolupament com a líders.

Objectius:

Millorar les habilitats intrapersonals
Aprofundir en el coneixement d’un mateix
Millorar les habilitats interpersonals
Conèixer els llenguatges de l’amor

Metodologia:

Treballarem individualment, en grups petits i tots junts utilitzant la presentació de continguts i les dinàmiques i tècniques pròpies del coaching.

Ioan Ani

Llicenciat en Ciències Físiques (Universitat Autònoma de Barcelona), Màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona), Formador en Educació Emocional (FEM Barcelona) i Formador en Pràctica Reflexiva (Dep. d’Ensenyament de Catalunya)

Treballà  durant dos anys com investigador al Laboratori de Física de les Radiacions de l’UAB. A partir del 1996 començà a impartir classes i formacions: professor de matemàtiques en secundària, professor de protecció radiològica a l’Escola de Bombers de Catalunya, formador de mestres i professores al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya, i també per als ICE de Girona i Barcelona. Ha impartit conferències sobre història de la ciència i teoria de la relativitat i ha utilitzat les bombolles de sabó en la divulgació de les matemàtiques.

Actualment compagina la feina de professor de matemàtiques en secundària amb la formació, el coaching (individual i de grups) i la docència en l’àmbit universitari. Ha traduït i publicat el llibre “The sacred art of listening” al castellà.
Categories: Cursos 2011, Notícies Formació Professorat i Equips Directius