Experiències de millora i la innovació a les escoles municipals de música i arts (XEMMA)

El passat 19 de desembre de 2022 es va presentar el document “Marc per a la millora i la innovació a les escoles municipals de música i arts” en el marc del Grup de Treball d’Innovació i Millora de la XEMMA.

Inicialment havia estat elaborat pel Boris Mir, professor d’educació secundària expert en aprenentatge i en transformació educativa, en col·laboració amb Ruben Bes, Joan Fargas i Jordi Soler, professors de l’Escola Superior de Música de Catalunya, i el Grup de millora contínua de la Xarxa d’escoles municipals de música i arts. Aquest grup (XEMMA) ofereix a les escoles municipals de música i arts i els seus professionals, recursos per a la reflexió necessària a l’hora d’emprendre aquells projectes de transformació i millora que els capacitin per resoldre els reptes educatius i socials que han d’afrontar.

Durant el 2021 es van recopilar experiències relacionades i enguany s’ha publicat una nova versió del document, que incorpora una segona part que recull 55 pràctiques, que exemplifiquen el marc teòric inicial. 

Aquí teniu el document: Millora i innovació a les escoles municipals de música i arts
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , ,