Concert gratuït del Conjunt Simfònic de l’ESMUC amb la interpretació de la 5a Simfonia de Mahler

L’Orquestra Simfònica de l’ESMUC omplirà de música la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori amb la interpretació de la Simfonia núm. 5 del compositor Gustav Mahler, el dijous 26 de gener, a les 19 h, dins del cicle de Grans Conjunts. El director convidat en aquesta ocasió és l’uruguaià Diego Naser que treballarà amb l’alumnat participant perquè aportin la seva joventut i energia en l’execució d’aquesta coneguda obra del compositor txec.

La formació és un dels conjunts que constitueix la formulació visible de l’activitat acadèmica instrumental de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Al llarg d’una setmana d’assajos, l’alumnat participant treballa amb el director de la formació, amb dinàmiques professionals que els aporten una experiència real per mostrar els resultats del seu treball i que els atorgarà un excel·lent bagatge en el seu futur com a intèrprets.

Diego Naser és director musical i artístic de la reconeguda Orquestra Simfònica Nacional de l’Uruguai (OSSODRE), i director convidat resident de l’Orquestra Simfònica de les Amèriques. Actualment, és considerat un dels directors d’orquestra, de la seva generació, més destacats de Llatinoamèrica. Recentment, ha estat nomenat director musical associat 2022/2024 de l’Orquestra Internacional de Barcelona.

Més informació a: https://www.esmuc.cat/gran-conjunt-simfonic-de-lesmuc/

 

 
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,