Jornada d’intercanvi d’experiències i pràctiques artístiques interdisciplinàries de la DIBA

Ja podeu consultar els vídeos de la Jornada d’intercanvi d’experiències i pràctiques artístiques interdisciplinàries organitzada pel Grup de Treball de Centres Integrals de les Arts (GTCIA) de la Xarxa d’Escoles de Música i Arts de la DIBA, celebrada l’1 d’octubre passat.

Conèixer, crear i viure en primera persona pràctiques artístiques interdisciplinàries i metodologies transferibles als equips docents de les escoles, aquest era un dels principals objectius de la sessió, en la que van participar 52 docents de les 8 escoles que formen part del grup, l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), i el Centre de les Arts de l’Hospitalet, com a escola convidada.

La jornada va ser un punt de trobada, reflexió i intercanvi d’experiències, i alhora un espai de diversió i distensió, a través de dinàmiques participatives i creatives. Begonya Folch, formadora i professora d’ensenyament secundari, l’experta que va acompanyar en tot el procés de plantejament i organització de l’esdeveniment, i també formadora i facilitadora de les dinàmiques destacava que «ens hem pogut treure la por, utilitzar diferents codis artístics i treballar la creativitat d’una forma interdisciplinària».

Vídeo de la jornada
Vídeo resum
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socis, XerradesEtiquetes: , , ,