El 3er Simposi d’escoles de música a Europa a Viena serà a la tardor

El pròxim 6 i 7 d’octubre de 2023 tindrà lloc el 3er Simposi d’escoles de música a Europa a Viena. Es podrà fer presencialment o telemàticament. 

La temàtica de la trobada estarà centrada en diferents aspectes de la sostenibilitat en el context de l’educació de l’escola de música: cultural, social, mediambiental i econòmica. Els tres socis col·laboradors –la Universitat de Música i les Arts Escèniques de Viena, la Unió Europea d’Escoles de Música (EMU) i la Conferència Austríaca d’Associacions d’Escoles de Música (KOMU)– pretenen arribar a una comunitat diversa d’investigadors, professors, líders, estudiants, organitzacions d’escoles de música, professors i professors d’universitats/conservatoris i altres que estan compromesos amb el desenvolupament d’escoles de música fortes, inspiradores i resilients.

Volen que tots els agents implicats en el desenvolupament de les escoles de música contribuïm en aquest simposi! Trobareu la convocatòria de presentacions, pòsters i panells en aquest document.Esperen especialment rebre contribucions de professionals dels països membres de la EMU i nosaltres en formem part.

Si teniu alguna idea per contribuir, però necessiteu parlar-ne amb els organitzadors del simposi, us pregunteu quin seria el format més eficaç, si heu de presentar la vostra proposta a la categoria d’investigador o a la categoria de practicant, com preparar la presentació/pòster, o qualsevol altra pregunta, han preparat 2 sessions de preguntes i respostes que s’organitzaran a Zoom a https://mdw-ac-at.zoom.us/j/3619848486
Divendres 17 de març, 11.00-12.30 CET
Dijous 30 de març, de 09:00 a 10:00 CET

Termini de presentació de propostes: 1 de maig | Notificació: 1 de juny | Inscripcions: de l’1 de juny al 10 de setembre
Informació addicional al nostre lloc web: www.mdw.ac.at/imp/european-music-school-symposium/

Animeu-vos i contribuïu!
I si teniu cap pregunta, us podeu posar en contacte amb Michaela Hahn i Cecilia Björk: hahn-m@mdw.ac.at
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , ,