Profitosa sessió de Music Learning Theory amb Eli Pujol a la zona 9 (Terres de l’Ebre)

El passat 18 de març de 2023, la formadora Eli Pujol, especialista en Music Learning Theory d’Edwin Gordon, va a portar a terme el curs “L’aprenentatge de la música segons E.Gordon” a EMM Ulldecona, escola que forma part de la zona 9.

La sessió que va durar de 9:30 h a 13:30 h i de 15:00 h a 19:00 h es va iniciar amb la classe de nadons il·lustrant perfectament les bases de l’aprenentatge musical que remarca Gordon des del naixement, i va servir per teixir el fil conductor de tot allò que es va treballar al llarg del dia. Els infants i les seves famílies van gaudir molt i van fer un aprofitament del contingut musical treballat de forma òptima.

El professorat d’instrument va treballar els diferents elements de l’aprenentatge musical més enllà de l’instrument, fins a arribar a comprendre com és de rellevant la part musical general sense especificitat instrumental, per poder acompanyar l’alumnat en el seu desenvolupament instrumental i musical general.

La pròpia Eli Pujol ens comenta “des del meu context osonenc, m’adono de com a les terres de l’Ebre, la zona 9, els instruments de vent i les bandes vertebren les escoles de música i les experiències musicals dels infants, quan per la meva zona té més protagonisme el moviment coral i les orquestres. Va ser molt interessant intercanviar impressions sobre aquest tema amb el professorat al llarg del dia.”

El professorat participant va estar entregadíssim amb totes les activitats al llarg del dia i van mostrar molt interès a integrar en la seva pràctica, els elements essencials treballats.
Categories: Formació ACEM, Formació ACEM, Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socis, ZonesEtiquetes: , , , , ,