La musicoteràpia, una opció professional a l’abast, a l’ESMUC

La música és inherent a l’ésser humà i representa un mitjà d’expressió, desenvolupament, salut i cohesió de les persones. La Musicoteràpia és una especialitat professional fonamentada científicament que consisteix a utilitzar la música per a millorar la vida de persones amb necessitats especials en àmbits educatiu, mèdic-hospitalari i sòcio-comunitari.

El Màster en Musicoteràpia de l’ESMUC es dirigeix a aquelles persones que:

  • Creuen en el potencial de la música.

  • S’interessen pel món de l’educació i volen aprendre nous recursos per ajudar a nens amb necessitats educatives especials.

  • Volen establir nous canals de comunicació amb persones amb trastorns mentals.

  • Es volen especialitzar per treballar amb malalts amb Alzheimer i altres demències estimulant la seva memòria, facilitant la seva orientació i ajudant-los a retrobar-se amb ells mateixos.

  • Els agradaria ajudar a alleugerir el patiment de persones hospitalitzades.

  • Volen contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones a través de la música.

L’alumnat d’aquest màster té al seu abast espais d’estudi, aules de gravació, una gran diversitat d’instruments, la Biblioteca i Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) amb un gran nombre i varietat de documents relacionats amb la música i amb les disciplines que s’hi interrelacionen i la possibilitat de participar activament en les experiències i activitats musicals que ofereix el centre.

El primer termini de preinscripció finalitza el 30 d’abril.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , ,