Tradicionàrius proposa 2 concerts al maig amb el descompte especial per a professorat i alumnat ACEM

Per aquesta Setmana Santa, CAT Tradicionàrius ens recorda que té preparats pel mes de maig 2 concerts ben especials:

Divendres 12 de maig a les 20.00 h – Pep Gimeno “Botifarra”

Pep Gimeno “Botifarra” presenta el seu nou disc i espectacle, Ja ve l’aire, un recull de cançons de treball en clau femenina que compta amb les col·laboracions al disc de Maria Arnal, Noelia Llorens ’Titana’, Carmen París i Judit Neddermann.

Tant al primer senzill que es va avançar com a la resta de l’àlbum, que compta amb 14 temes, la recuperació de melodies tradicionals i les cançons de magatzem i de treball s’ha complementat amb arranjaments i revisions per adaptar-les a l’actualitat i aportar-los una sonoritat contemporània sense perdre de vista les bases de la cançó d’arrel tradicional.

En aquesta nova gira, Pep Gimeno ‘Botifarra’ s’envoltarà d’una nova banda, composada per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego. A més a més, el cantautor xativí Feliu Ventura també ha tingut una important participació en la gènesi del nou disc com a lletrista.

Consulta més informació aquí

Divendres 19 de maig a les 20.30 h – l’Alba Careta group

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca Alba Careta, un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida a l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea. El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i allò que realment creiem i volem per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades la intuició i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com d’important és cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten, i que al final es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta.

El quartet que acompanya a l’Alba Careta en aquest nou disc, Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, energètic i orgànic que la caracteritza.

“Fortes bruixes sempre coartades pels que trobem a faltar un núvol blanc a voltes en el cor”.

Programat a dins la programació del Festival BarnaSants.

Consulta més informació aquí

El Tradicionàrius ens ofereix a totes les escoles associades a l’ACEM un preu fix de 5 €. Demana’ns el codi a acem@acem.cat per obtenir el codi descompte o bé compra-les a taquilla presentant el teu carnet ACEM.

Fulletó TRAD Primavera: +TRAD Primavera ACEM
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,