Gravem la coreografia d’Eixam del Bernat Giribet, la peça de Body percussion pel 30è aniversari

El passat 31 de març, l’especialista en percussió corporal Anna Llombart, junt amb el membre de la junta directiva de l’ACEM, en Dani Medina, i el Noel López, van anar a gravar a l’ESMUC una de les peces creades pel Bernat Giribet pel 30è aniversari.
 
La peça gravada es diu Eixam i forma part de la Fantasia Èpica.
Fantasia Èpica és un gènere literari, cinematogràfic en el qual se’ns trasllada a un món amb ambientació medieval, elements màgics i sobrenaturals, una eterna lluita entre el bé i el mail i uns carismàtics protagonistes que enfrontaran tota mena de perills i aventures. En l’obra del Bernat creada especialment per la celebració de la nostra entitat, es fan pinzellades d’aquests elements, donant pas una història que s’explica de manera musical i que pot ser interpretada o entesa de manera diferent pels alumnes, propiciant que a través de la seva imaginació aporti un sentit diferent del que estan tocant o sentint.

Fantasia Èpica té 8 moviments:
Llum i ombra
Cànon antic
La vida al camp
Companys d’aventures
Encanteri
Destileria de màgia
Eixam
La gran batalla

Eixam, és la penúltima cançó de Fantasia Èpica on els nens i nenes es convertiran en un eixam fent percussió corporal i cantant, a causa d’un encanteri que s’ha desbordat i ha transformat a la gent. Els sons i moviments seran similars als dels insectes o animals petits, com una suma d’efectes a gran escala.

El missatge que vol transmetre el compositor és que la unió ens fa més forts i ens permet superar qualsevol adversitat!

Ja tenim ganes de veure el resultat ❤️

Categories: 30 aniversari, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , , , , , ,