Formacions per l’estiu: Nivells 1 i 2 en Orff-Schulwerk i International Music Village 2023

Certificació en ORFF-Schulwerk

La Certificació en ORFF-Schulwerk© és un programa formatiu d’especialització i aprofundiment en la didàctica de la música i el moviment segons l’enfocament pedagògic creatiu de Carl Orff i Gunild Keetman. El programa s’estructura en tres cursos (Nivells 1, 2 i 3) amb l’objectiu de generar un procés de vivència, reflexió i pràctica, on el creixement artístic, docent i personal van de la mà.

Estructura i calendari:

Cada Nivell consisteix en 63 hores lectives, repartides en un intensiu d’una setmana de convivències a l’estiu (de dilluns a diumenge), i dos dissabtes repartits durant el curs (monogràfics de 8 hores).

Del 17 al 23 de juliol de 2023 – 7 d’octubre de 2023 – 27 de gener de 2024

63 hores en format PRESENCIAL consistent en unes estades d’estiu (del 17 al 23 de juliol de 2023) a La Closa (Castellar de N’Hug) i dos dissabtes (7 d’octubre de 2023 i 27 de gener de 2024) a espais per confirmar.

Per més informació: http://www.orff.cat/formacio-certificada

Certificació Orff

INTERNATIONAL MUSIC VILLAGE 2023

És un curs de formació pedagògica intensiva de caràcter internacional per a totes les persones que fan servir la música en la seva feina. Amb més de 20 anys d’història, IMV és un gran escenari per a la xarxa internacional entre educadores musicals de tot el món. A partir d’aquest 2023, el curs és coorganitzat per JaSeSoi, Orff Catalunya i HOSU, essent Finlàndia, Croàcia i Catalunya les amfitriones del festival de manera rotativa.

Dates: De dimarts 25 de juliol de 2023 a les 16:00 – a diumenge 30 de juliol de 2023 a les 13:00

Ubicació: Opistontie 21, 56100 Ruokolahti STEP-Education Google Maps

Idioma de la formació: Anglès

Professorat:
Petri Kauppinen (Finland): Tallers de percussió taiko.

Yeeman “ManMan” Mui (Hong Kong / Los Angeles). Tallers de dansa i moviment.

Certificat: Es proporciona un certificat de participació amb el segell de qualitat de la Fundació Carl Orff (www.orff.de)

Per a més informació: https://jasesoi.com/in-english/international-music-village/

International Music Village
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , , , ,