13a edició de la Fagotada el 6 de maig a l’ESMUC

Aquest 2023, l’ESMUC acollirà la XIIIa edició de la Fagotada, la trobada de referència de fagotistes que agrupa alumnat d’Escoles de música, Conservatoris i intèrprets de fagot professionals de tota Catalunya.

La jornada se celebrarà el dissabte 6 de maig, i el repertori a treballar girarà al voltant de la temàtica “La Màgia de la Música“.

Aquest any, com en l’anterior edició celebrada a Lleida, la diada comptarà amb la col·laboració de la marca de canyes i accessoris per al fagot de Medir, així com amb la marca de fagots Smartbassoon, que portaran alguns dels seus instruments d’exposició perquè professorat i alumnat els puguin provar. Al llarg de la jornada, els diferents participants realitzaran els assajos per al concert final de la trobada, que tindrà lloc a les 18 h i estarà obert a tot el públic.

La fagotada està organitzada per professorat de fagot de tot Catalunya amb la intenció donar a conèixer el fagot i sobretot de compartir l’experiència dels intèrprets en una trobada on el protagonista és el seu instrument. 

Per a més informació consultar aquest enllaç.

 
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , ,