Surt a la llum la cantata del 30è aniversari, Marcel Contaire

L’editorial manresana Zenobita edicions ha publicat per encàrrec de la nostra entitat, el llibre Marcel Contaire.

Escrit per Manel Justícia (text i cançons), musicalitzat per Miquel Coll i il·lustrat per Cristina Zafra, aquest conte és la base de la cantata del mateix nom i és la desena que Zenobita edita en format llibre i música. L’obra està adreçada especialment a infants de 3 a 8 anys.

La trama segueix la història d’en Marcel, un nen que anhela conèixer la fórmula per escriure un bon conte i, amb l’ajuda de la seva àvia, viatja a través d’una dimensió fantàstica plena de paisatges inspiradors. A través de la seva aventura, es destaca el valor de la imaginació i de les eines literàries per a crear històries fascinants des de zero. Això també és aplicable al món de la música, on la improvisació i la creació de música requereixen una gran quantitat d’exposició prèvia.

Novament, aquesta història exposa valors importants que es repeteixen constantment en tots els llibres impulsats per l’ACEM: l’autoestima, tenir criteri propi, ser diferent i no seguir el corrent, ajudar als qui ens envolten, gaudir del camí i no pensar només en la meta, l’aprenentatge que es fa tot caminant amb l’aportació de tothom que et vas trobant.

Alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet han participat en la gravació de les veus de la cantata a la qual s’hi pot accedir amb el codi que consta en el llibre.

Aquest és l’onzè conte promogut per la nostra entitat, que com bé sabeu, enguany celebrem el 30è aniversari. Igual que les altres publicacions, incorpora la lletra, les partitures i els àudios de les cançons que en aquesta ocasió, com en la de l’any passat, es podran consultar a Spotify. El conte està pensat per a infants entre els 3 i 8 anys.

Tindrà un preu de 15 € i el podreu adquirir en la presentació del CantaXics d’enguany que es farà a l’emblemàtic Tarraco Arena de Tarragona el dia 14 de maig on hi participaran més de 50 escoles de música de tot Catalunya. 
Categories: 30 aniversari, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , , ,