Obert el període d’inscripció de la XXV Trobada de Violoncels a Bàscara

Els dies 30 de Juny, 1 i 2 de Juliol de 2023 s’organitza la XXV Trobada de Violoncels a Bàscara al Molí Nou de Calabuig (Girona).

L’Associació de violoncel·listes Vuit de piques organitza aquestes colònies on qualsevol persona que toqui aquest instrument hi té cabuda. L’activitat principal és la de tocar el violoncel en grup, amb el guiatge de professors experimentats. La intenció és que els estudiants de violoncel (nens, joves i adults) facin música de cambra. Durant tot el curs escolar treballen individualment, però a la trobada, es treballa en grup, així veuen altra gent tocant i coneixen un altre repertori.

Els participants en la trobada preparen, amb l’ajuda d’una desena de professors, les peces que es tocaran al concert de l’últim dia. Els alumnes, una mitjana de setanta, es reparteixen en diversos grups, segons edats i nivells. Els professors treballen amb tots els grups, d’aquesta manera els alumnes coneixen altres mestres i diferents maneres d’ensenyar.

Aquest any, faran ARROSSADA DE CELEBRACIÓ pels 25 ANYS DE TROBADA! Aquesta Trobada es fa des de l’any 1998, mateix any que es forma l’associació de joves violoncel·listes de les comarques gironines.

Per més informació i inscripcions clica aquí

XXV Trobada de Violoncels

 
Categories: NotíciesEtiquetes: , ,