Curs: “Harmonia per a músics” amb Ultano Gómez a EMM Banyoles (zona 2)

Data: 13 d’abril de 2024
Formador: Ultano Gómez
Horari: De 10 a 14h 
Data límit per inscriure’s: 08/04/2024
Lloc: Escola Municipal de Música de Banyoles
Preu: 30 € (socis i alumnat d’ESMUC i JAM SESSION), 50 € (no socis)
Enllaç d’inscripció: Music.cat

Aquest taller pretén descobrir l’harmonia en la seva essència, donant-li una visió més senzilla i pràctica sense renunciar a la seva bellesa. Es renovaran conceptes i se n’aprendran de nous. S’adquiriran noves destreses a partir de l’anàlisi i l’audició dels exemples proposats i també a partir dels exercicis pràctics. Tot plegat per poder gaudir escoltant i cantant, per tal de donar una segona oportunitat a una assignatura que potser va resultar feixuga i poc útil el dia que es va estudiar per primera vegada.

Una mica sobre Ultano Gómez:

La seva activitat professional ha fet de l’harmonia la seva companya de viatge, fet que li ha permès conèixer-la amb profunditat i saber-la transmetre amb senzillesa.

És professor de piano, llenguatge musical, harmonia i conjunt instrumental a l’Escola Municipal de Música de Banyoles des de fa més de 30 anys.

Professor, pianista, compositor i arranjador. Paral·lelament als estudis clàssics, va ampliar els estudis musicals assistint als cursos d’harmonia, arranjaments i piano a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona. Ha rebut consells de destacats professors i compositors que, al llarg de la vida, l’han ajudat a perfeccionar-se professionalment. El seu interès per la tècnica el va portar a obtenir el títol d’Enginyer Tècnic en l’especialitat d’electrònica a la Universitat de Girona, on també n’és professor.

Categories: Formació ACEM, Formació ACEM, Notícies, Notícies ACEM, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , ,