La JazzBand Navàs-Súria porta la seva música a Mallorca en una gira de tres concerts

La JazzBand Navàs-Súria va tancar amb èxit la gira de concerts celebrada els dies 19, 20 i 21 de maig.

El  divendres 19 de maig a Manacor va ser el primer dels tres concerts d’una gira que es va desenvolupar a Mallorca durant el cap de setmana. Aquestes actuacions representen un nou pas endavant per a aquesta formació musical, que aplega alumnes de les Escoles Municipals de Música de Navàs i Súria.

Aquest primer concert de la gira va tenir lloc a l’Associació S’Escat, una entitat manacorina dedicada al foment de la cultura, especialment centrada en les activitats musicals. Els següents concerts van ser a Palma de Mallorca i a Marratxí.

El director de la JazzBand Navàs-Súria és el músic Jordi Pujols.

L’any 2022, la JazzBand Navàs-Súria va fer un intercanvi amb la Banda John Lennon de la ciutat italiana de Mirandola, amb concerts conjunts a Itàlia i Catalunya. El mateix any, també va oferir un concert conjunt a Navàs amb la Sant Andreu Jazz Band.

Una altra de les col·laboracions destacades de la JazzBand Navàs-Súria va donar lloc a la publicació del disc ‘Aprenentatjazz’ amb el prestigiós músic argentí Emilio Sollaguanyador del premi Grammy 2020 en l’especialitat Jazz Llatí. El disc va ser presentat en concerts conjunts a Navàs, Súria i al Teatre Kursaal (Manresa).

Al llarg de la seva trajectòria, la JazzBand Navàs-Súria ha actuat amb altres destacats solistes com Elisabet Raspall, Guillermo Callero i ha compartit escenari amb la Sant Andreu JazzBand, dirigida per en Joan Chamorro.

Des de l’ACEM us animem a seguir amb aquesta energia i a continuar fent gires! Visca la música!
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , ,