Codi de descompte per l’escola d’estiu de pedagogia instrumental d’Harmony Games

Els nostres amics de Harmony Games ens ofereixen un descompte en aquesta formació sobre Pedagogia instrumental, una oportunitat única per ampliar els teus coneixements en aquest àmbit. Aquesta formació que té lloc al Centre autoritzat de grau professional L’Intèrpret de Lleida i que compta amb un equip de formadors experimentats i qualificats en l’àmbit de la didàctica instrumental.

Tindràs l’oportunitat de participar en diferents tallers i sessions pràctiques que aborden diversos aspectes de la didàctica instrumental. El programa inclou temes com l’ensenyament de diferents instruments, tècniques pedagògiques innovadores i l’ús de la tecnologia en l’aprenentatge musical.

Els dies de la formació seran el 10 i l’11 de juliol de 10.00 a 14.00 h i de 15.30 a 17.30 h

La formació anirà a càrrec de Laia Serra, Antoni Tolmos, Amaia Ruano, Violant Olivares, Oriol Ferré, Eduardo Hernández i Ferran Badal.

Per a més informació de l’activitat, consultar el següent enllaç: https://music.cat/ca/formacio/escola-d-estiu-de-pedagogia-instrumental

I ara sí, el codi de 45€ de descompte és: #ACEM-23
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , , ,