Inscripció oberta als cursos de l’Escola d’Estiu de l’ESMUC

Producció musical amb Ableton Live i Jazz i música moderna per a clàssics, a l’Escola d’Estiu de l’ESMUC

Aquest estiu, l’ESMUC reedita dos cursos que ja es van impartir l’estiu anterior: Beatmaking amb Ableton Live i Jazz i música moderna per a clàssics.

El primer curs, que tindrà lloc la setmana del 26 al 30 de juny, és una iniciació al món de la producció musical amb el programa Ableton Live, i anirà a càrrec de Patxi Vazili, docent de l’escola popular itinerant de rap Versembrant.

El segon curs, que es farà la setmana del 3 al 7 de juliol, es dirigeix al professorat de formació clàssica que busqui ampliar les seves capacitats pedagògiques amb una mirada oberta a tots els estils musicals.

Aquests cursos tenen el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitats de formació permanent adreçades al professorat.

Si voleu més informació, consulteu aquest enllaç: https://www.esmuc.cat/inscripcio-oberta-als-cursos-de-lescola-destiu-de-lesmuc/

Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , , ,