VII Seminari A Tempo – Afrontem els reptes social a l’escola mitjançant les arts

Del 10 al 13 de juliol tindrà lloc el VII Seminari A Tempo “Afrontar els reptes socials des de l’escola”, organitzat per la Fundació La Ciutat Invisible, amb la col·laboració de ConArte Internacional.

Aquest seminari, amb un total de 30 hores formació, té com a objectiu promoure l’ús d’eines artístiques a les escoles per afrontar reptes socials com la salut mental, l’assetjament escolar o l’emergència climàtica.

La formació consta principalment de quatre tallers artístics multidisciplinars amb un enfocament pràctic impartit per l’artista escènica i educadora Àngela Peris, la investigadora i ballarina Sandra Sotelo, la il·lustradora Nadia Hafid i els catedràtics Mariona Niell i el Jordi Freixenet. També, es faran sessions de grup de treball sobre la implementació d’aquestes metodologies, on les persones participants comptaran amb l’acompanyament d’un mediador o mediadora cultural.

Finalment, com a novetat, s’han organitzat espais compartits, on es disposarà de professionals de la cultura i les arts convidats que dinamitzaran sessions on abordarem un tema específic (el poder de les arts, sexualitat, salut mental i migració) a partir d’una xerrada, performance, jocs o casos pràctics.

Més informació, programa i inscripcions: https://www.ciutatinvisible.org/seminari-atempo/
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , ,