La FCEC obre la inscripció al CURS DE DIRECCIÓ CORAL DE BARCELONA 2023- 2024

XXXII CURS DE DIRECCIÓ CORAL DE BARCELONA 2023- 2024

DATES DEL CURS
28 d’octubre de 2023
25 de novembre de 2023
27 de gener de 2024
17 de febrer de 2024
16 de març de 2024
Cap de setmana: 20 i 21 d’abril de 2024

HORARI
dissabtes de 10:00 a 14:30 i de 16:00 a 20:30
diumenge de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 18:00
65 hores (lectives i activitats externes)

En les sessions dels 5 dissabtes es treballaran les matèries troncals del curs (tècnica de direcció, pràctiques de direcció, percepció auditiva, formació vocal, formació corporal i cant comú) i activitats complementàries (conferència, anàlisi, assaig obert…). El cap de setmana es destinarà a la Màster Class i al concert final.

Cant comú (a determinar)
El cant comú es treballarà durant el curs i s’interpretarà al concert final. Al concert també s’interpretaran altres obres treballades pels alumnes durant el curs.

MATÈRIES TRONCALS

Sessions de direcció
Representen el nucli del curs quant a continguts i dedicació horària. S’hi treballen tres aspectes bàsics: tècnica de direcció, pedagogia de l’assaig i pràctiques de direcció. Professors: Pere Lluís Biosca, Júlia Sesé i Jordi Lluch.
Sessions de veu
Coneixement i treball de la veu, es centrarà en recursos i exercicis concrets per al treball vocal en grup, i treballar des del punt de vista tècnic el repertori del curs. Professor a determinar.
Sessions de treball corporal
Es treballarà amb un professor especialitzat la consciència i actitud corporals, la motricitat i els aspectes comunicatius que s’hi relacionen. Sessions orientades a donar eines a l’alumne per a controlar/expressar els moviments i la pròpia postura corporal, aspectes tots ells de gran importància en la figura del director. Professor a determinar.
Assaig Obert / Conferència
Aquesta activitat constarà d’un assaig obert/conferència amb torn de preguntes. Cor convidat a determinar.
Masterclass
Consisteix en una única sessió a càrrec d’un director/a d’experiència contrastada, tant en el vessant interpretatiu com en el pedagògic, i amb la presència d’un cor pilot solvent. Activitat destinada als alumnes de nivell més avançat. La resta hi assistiran en qualitat d’oients. Director convidat: Joan Company
Sessions de sensibilització i percepció auditiva
Sessions pràctiques on es treballen les capacitats d’anàlisi i síntesi auditives en qualsevol dels nivells: rítmic, melòdic i harmònic. Professor a determinar.
Sessions d’anàlisi
A càrrec dels professors de direcció, l’objectiu d’aquestes sessions és proporcionar eines a l’alumne per a l’estudi, comprensió, aprofundiment, interiorització i abordatge pràctic del repertori proposat. Professors: Pere Lluís Biosca, Júlia Sesé i Jordi Lluch.

PROFESSORS
Professors: Pere Lluís Biosca, Júlia Sesé i Jordi Lluch.
Professors convidats pendents de confirmar.

NIVELLS A, B i C
ALUMNES OIENTS: Hi ha la possibilitat d’assistir com a oient a les sessions del curs. LLOC: BARCELONA – ESMUC (pendent de confirmació)

PREU
Alumnes actius
Membres de corals de la FCEC 370,- €
No membres 480,- €

Alumnes oients
Membres de corals de la FCEC 215,- €
No membres 290,- €
Carnet Jove 25% de descompte

Aquests preus inclouen la participació al curs i les partitures de treball però no l’estada (ni l’allotjament ni manutenció) durant els dies del curs.
Pagament mitjançant transferència bancària a:
Banc Sabadell, c/c: ES24-0081-0033-0900-0151-9353 (Feu constar el vostre nom complert i el curs al qual us inscriviu)

INSCRIPCIONS
Les places són limitades i el termini d’inscripció acabarà el dia 28 de setembre de 2023.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

https://forms.gle/c9NAQh8MWFg3npJ67

Per inscriure’t al curs, si us plau, omple el formulari. En enviar-lo, rebràs un mail de confirmació i instruccions per fer el pagament. Després hauràs d’enviar el resguard de l’ingrés bancari i una fotografia teva a fcec@fcec.cat

Un cop iniciat el curs, ja no es retornaran els diners de la inscripció.

Per a més informació visiteu https://www.fcec.cat/
Categories: Notícies, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , ,